skip to Main Content

Gravel Ride

•• Deze ride annuleren we voor nu, maar niet getreurd, blijf lekker fietsen… We hopen gauw op betere omstandigheden zodat we deze ride alsnog kunnen organiseren. ••

Tijdens een gravel ride van 100 kilometer (die je rijdt op gps) over gravelpaden en asfalt (zo min mogelijk) trotseer je het Zeeuws-Vlaamse landschap en tik je hier en daar een stukje België aan. Een ride met een bevoorrading halverwege de route, waar je even op krachten kunt komen, om vervolgens de rest van de route te rijden met als finish KopWerk.
Door middel van inschrijving via wout@kopwerk.eu geef je jouw naam, adresgegevens en telefoonnummer door en kies je het tijdvak (9.00-9.30, 9.30-10.00 of 10.00-10.30 uur) waarin je het liefst wilt starten.

Gebruik je Kop, werk aan je gezondheid
De start-/finishlocatie (KopWerk in Sas van Gent) en het bevoorradingspunt zijn ingericht conform de RIVM voorschriften. Je mag een mondkapje dragen maar het is niet verplicht. De groepsgrootte zal buiten niet groter zijn dan 30 personen met gepaste (1,5 meter) afstand.

Rijd mee op jouw eigen gravel- of mountainbike of test een van te voren gereserveerde gravelbike van J.Guillem, 3T of Campagnolo. Een unieke mogelijkheid om een gravelbike te testen! Bel Wout op 0652410258 om jouw reservering door te geven.

Een paar dagen voor de ride op zondag 25 oktober ontvang je de gps-route en de nodige maatregelen.
Graag €5,- (middels pin of gepast) betalen bij aanmelding (op de dag zelf) aan de toog bij KopWerk.
Wees er snel bij en schrijf je in voor een prachtige gravel ride!

Back To Top