skip to Main Content

Gravel Experience

De Strade Bianche is één van de jongste wielerwedstrijden op de internationale wielerkalender. In een mum van tijd is deze wedstrijd uitgegroeid tot een échte klassieker en tot een rit waarin helden geboren worden!

In September 2021 (19-9 t/m 26-9) kun jij zelf ervaren hoe het is om op deze gravelstroken te rijden! Want samen met J.Guillem organiseert KopWerk en QlaQwork Coaching een geheel verzorgde acht-daagse fietsreis naar Toscane waarbij je delen van het parcours van deze klassieker zelf gaat rijden, en nog veel meer moois zal gaan ontdekken! 

Fietscoach Martin Lukasse, eigenaar van QlaQwork Coaching en Wout Neyt, eigenaar van KopWerk bieden jullie een uniek en volledig verzorgd arrangement in deze fantastisch mooie streek aan van zondag 19 September 2021 tot en met zondag 26 September 2021. Deze compleet verzorgde fietsreis is INCLUSIEF transfer van en naar vliegveld Florence, verblijf in de allermooiste Agriturismo(’s), maaltijden, sportvoeding, gebruik van een op maat afgestelde J.Guillem Atalaya gravelbike, een setje Rapha fietskleding voor elke deelnemer, een Wahoo Roam in bruikleen en fietstochten onder begeleiding van het gravelteam met volgwagen.

De reis is geschikt voor diverse niveaus en ambities. Het uitgangspunt is dat de tochten gereden worden over uitdagende (gravel)routes met hoogtemeters voor ervaren fietsers. We verblijven een aantal dagen in dezelfde uitvalsbasis zodat er shortcuts of eventueel een rustdag ingepland kan worden mocht het parcours uitdagend zijn. Tevens zal er tijdens alle ritten een volgauto aanwezig zijn voor eventuele ongemakken onderweg. 

We hebben plek voor maximaal 16 deelnemers.

Zorg dat jij erbij bent! Vraag de brochure aan (of bekijk hier de pdf) en meld jouw interesse via info@qlaqwork.com

Back To Top