skip to Main Content

Een fiets voor iedereen!

Wij van KopWerk willen jou een totaal pakket aan kunnen bieden voor jouw wielrenfiets. Daarom bieden wij, in samenwerking met Fietslease Holland, de mogelijkheid om je fiets te leasen. Als particuliere- of als zakelijke klant heb je keuze uit verschillende pakketten om op je eigen wielrenfiets rond te rijden. Hieronder vind je meer informatie wat leasen voor jou inhoudt. 

Leasen als particulier
Als particulier heb je de mogelijkheid om je fiets te leasen op basis van een operational lease. Dit houdt in dat jij gedurende de leaseperiode gebruik maakt van de fiets en deze tijd ook gebruik maakt van het full-servicepakket die deze leasevorm biedt. Wat het full-servicepakket inhoudt, vind je hieronder: 

  • Gratis onderhoudsbeurten (vooraf bepaald) 
  • Gratis reparaties* 
  • Verzekering (dekt schade en diefstal)** 
  • 24/7 pechhulpservice door heel Nederland 

Dit alles is om jou te ontzorgen rondom je fiets, zodat jij je alleen bezig hoeft te houden met hetgeen waar het om draait; fietsen! Een racefiets leasen als particulier is mogelijk voor een looptijd van 48 maanden, waarin jij het onderhoud en reparaties via KopWerk kan laten gaan. Nadat de leaseperiode is afgelopen, is de fiets over te nemen voor een percentage van de consumenten adviesprijs of lever jij je fiets in en leaset weer een gloednieuwe fiets.

Zakelijk een fiets leasen
Ben jij als zzp’er, werkgever of werknemer op zoek naar een sportieve fiets? Dan kunnen wij je ook helpen om je eigen sportieve fiets te leasen. Daarin heb je twee verschillende mogelijkheden: operational- en financial lease. 

Operational lease
Zoals ook bij de particuliere lease staat beschreven, is een operational lease om jou volledig te ontzorgen rondom het gebruik van je fiets. Met het onderhoud en de reparaties blijft jouw fiets in goede staat en kan jij genieten van de sportieve kilometers op je fiets. De verzekering biedt jou dekking bij schade en diefstal. Met het full-servicepakket ben jij verzekerd van een periode van optimaal fietsplezier. 

In tegenstelling tot een particuliere lease is het bij een zakelijk operational lease mogelijk om zowel 36- als 48 maanden je fiets te leasen. Afhankelijk van het leasetermijn, is ook de fiets voor een percentage over te nemen. Mocht je de fiets niet willen houden, wordt deze na de looptijd van je leasetermijn ingenomen. 

Financial lease
Bij een financial lease betaal je de fiets met een maandelijks bedrag af. Deze vorm van leasing kent geen full-servicepakket, wat betekent dat onderhoud en reparaties voor eigen rekening komen te liggen. Wanneer je voor een financial lease kiest, zijn er een aantal zaken die belangrijk om te weten: 

  • De BTW van de fiets moet vooraf worden aanbetaald. Dit neemt direct met zich mee dat de fiets als bedrijfsinvestering mag worden gezien en dus op de balans komt te staan. 
  • De fiets dient verzekerd te worden met dekking voor schade en diefstal. Dit kan via onze partner Fietslease Holland worden geregeld, maar kan ook zelf worden afgesloten. 
  • Voor de administratieve verwerking worden kosten in rekening gebracht. 

Voor een financial lease heb je de keuze uit een leasetermijn van 36- of 48 maanden. Aan het einde van de door jou gekozen leaseperiode is de fiets jouw eigendom. 

Ik wil mijn nieuwe fiets leasen!
Wil jij jouwe nieuwe droomfiets leasen? Dan helpen wij je graag verder met de aanvraag. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel en kijken samen naar een passende fiets. Dan zullen we ook de prijzen voor jouw nieuwe fiets berekenen en sturen wij de gegevens voor de aanvraag door naar onze partner. 

Heb jij nu al een fiets op het oog en ben je benieuwd of jij deze fiets kunt leasen? Stuur dan de fiets met je vragen naar wout@kopwerk.eu of bel ons op +31(0)652410258. 

*De reparaties zijn gratis wanneer deze te verhalen zijn op de verzekering. 

** Bij een schadegeval wordt er 25 euro eigen risico in rekening gebracht. 

Alle leaseopties worden mogelijk gemaakt door onze partner Fietslease Holland.  

Back To Top